Interne Verhuizingen

Interne Verhuizingen2021-04-10T06:54:40+00:00

Start verhuizingen biedt uitgebreide diensten voor het verhuizen van kantoren aan alle kantoorgebonden en commerciële bedrijven. Ons bekwame en betrouwbare team zal uw kantoor zorgvuldig ontmantelen, van bureaus tot dure IT-apparatuur, en deze naar uw nieuwe locatie of opslag vervoeren. Onze vloot van gespecialiseerde voertuigen en ultramoderne hef- en transportapparatuur staat altijd voor u klaar, waardoor u een stressvolle verhuizing met gemak vordert. We kunnen uw kantoor ’s avonds en in het weekend verhuizen met volledige flexibiliteit. Onze diensten omvatten kantoor- en IT-verhuizingen, opruiming en recycling van kantoren en montage van kantoormeubilair, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een uitgebreide kantoorverhuisservice ontvangt wanneer u die nodig heeft. Neem vandaag nog contact op met een lid van ons team voor meer informatie over onze kantoor- en commerciële verhuisdiensten of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

  • Volledig verzekerde service, dus wees gerust over uw waardevolle spullen

  • 7 dagen per week inzetbaar

  • Vaste prijs en uurtarief

  • Eén item tot een volledige verhuizing inclusief inpakken en uitpakken

  • Lokaal en landelijk

HAPPY CUSTOMERS

Onze Werkwijze

1. Aanvraag

Na het invullen van het aanvraagformulier of contact middels telefoon/email zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen met een prijsschatting. Wij houden met meerdere zaken rekening zoals uw inboedel, afstand en toegankelijkheid, in de meeste gevallen kunnen wij u voorzien van een exacte prijs waardoor u voor geen verrassingen komt de staan.

2. Voorstel

Nadat wij u van een voorstel voorzien hebben zal er een contact moment volgen waarbij wij alles samen zullen doornemen. Wanneer het om een grote (zakelijke) verhuizing gaat, kan het dat er iemand van ons team vooraf langs komt om de boel te inventariseren en te plannen, zodat alles spoedig zal verlopen tijdens de verhuizing. Wanneer u het voorstel accepteert, zullen we overgaan tot het plannen van de verhuizing.

3. Verhuizing

Op de de dag van de verhuizing zorgen wij ervoor dat wij op het inlaadadres met onze verhuiswagens en benodigdheden aanwezig zijn. Een van onze verhuizers zal u inlichten over de planning en gang van zaken, zodat u een goed beeld heeft over hoe u verhuizing eruit zal zien. Wij zullen tijdens transport uw inboedel beschermen met verhuisdozen, verhuisdekens en hoezen. Bij het uitlaadadres laden wij de spullen uit naar uw wensen! (die u ook vooraf kunt geven)

vrijblijvende offerte

Veelgestelde Vragen

Wij begrijpen dat u een aantal vragen heeft over de verhuizing, betalingen, inboedel en meer. Hieronder hebben wij een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via de email of telefoon als u een andere vraag heeft of meer informatie wilt.

Wat is jullie werklocatie?2021-01-20T21:21:00+00:00

Wij werken door heel Nederland, dus u kunt ons voor elke verhuizing contacteren!

Verhuizen jullie ook piano’s?2021-01-20T21:19:23+00:00

Ja, wij verhuizen ook uw piano van A naar B. Uw Piano zal in veilige handen zijn tijdens de verhuizing.

Hoelang van tevoren moet ik reserveren?2021-01-20T21:16:59+00:00

Wij raden uw aan om minstens 3 weken van te voren contact met ons op te nemen middels de vrijblijvende offerte of een telefoongesprek, zodat wij alles juist kunnen inplannen. In het geval van spoed kunt u ons ook contacteren, waarbij wij zullen zoeken naar een geschikte oplossing.

Helpen jullie ook met het inpakken en uitpakken?2021-01-20T21:13:29+00:00

Ja, wij zorgen ervoor dat u alles netjes en veilig bij de bestemming aankomt. Om ervoor te zorgen dat u geen werk hoeft te doen pakken wij alles in en uit.

Hoe kan ik de betaling verrichten?2021-01-20T21:11:18+00:00

U kent middels verschillende manieren betalen: pin, contact of op factuur dat ligt aan uw keuze.

Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens de verhuizing?2021-01-20T21:08:26+00:00

Ja, zowel tijdens het transporten als de rest van de verhuizing zijn al uw spellen verzekerd.

Is het nodig dat er iemand komt kijken voor de verhuizing ?2021-01-20T21:26:44+00:00

In de meeste gevallen kunnen we middels de offerte, mail of een telefoongesprek al een indicatie geven van de kosten. Uiteraard zijn er gevallen waarin zowel wij als u het verstandig vinden als wij even langskomen, in deze gevallen is dat ook zeker mogelijk en zullen wij langskomen bij u om een betere indicatie te krijgen van de verhuizing.

Werken jullie ook in het weekend?2021-01-20T21:04:31+00:00

Ja, veel mensen verhuizen graag in het weekend. Wij als Start Verhuizingen zijn ook in het weekend beschikbaar om jouw verhuizing in goede banen te leiden.

Wij bellen u terug

Wij zullen binnen 24 uur contact met u openen, en u adviseren

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Moving Checklist

Take advantage of our free movers checklist to make sure you don’t forget anything along your way.

Download Checklist

Vrijblijvende offerte formulier

Middels de onderstaande formulier proberen wij u te voorzien van een zo exact mogelijke prijsindicatie. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen zullen wij u een vrijblijvende offerte sturen en voorzien van aanvullende informatie.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Soort verhuizing
Type woning (indien particuliere verhuizing)

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31611111111

verhuisbedrijf eindhoven (3)
Go to Top