Verhuisbedrijf Helmond

Verhuizen van of naar Helmond? Wij maken het verhuizen makkelijk!

Verhuisbedrijf Helmond2021-04-21T15:07:49+00:00

Verhuizen van of naar Helmond

Verhuisdiensten

Particuliere Verhuizingen

Tegen een betaalbare prijs verhuizen? Dat die je met ons. Wij verhuizen u van of naar Helmond zonder enige moeite. Zorgvuldig en betrouwbaar is waar wij voor staan. Ontspan tijdens de dag van uw verhuizing, verhuisbedrijf helmond!

Meer informatie

Bedrijfsverhuizingen

Verhuizen als bedrijf? Wij helpen u graag om uw apparatuur, inventaris en andere gevoelige materialen zorgvuldig te vervoeren. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen, waarbij wij uw bedrijf in een flits verplaatsen zonder enige moeite.

Meer informatie
start verhuizingen

Interne Verhuizingen

Interne Verhuizingen kunnen veel tijd en moeite kosten. Echter staan wij klaar om zowel kleine als grote interne verhuizingen voor u te verrichten. Een interne verhuizing vereist specialisme, zodat uw inventaris. Een grote of kleine interne verhuizing vraagt specialisme wij als start verhuizingen zorgen daarvoor!

Meer informatie

Waar wij voor staan

Over Ons als Verhuisbedrijf Helmond

Als verhuizers zijn wij al jaren actief in de wereld van verhuizingen. Wij voeren verhuizingen uit van en naar Helmond (verhuisbedrijf Helmond), daarnaast zijn wij ook actief in de rest van Nederland. Een verhuizing heeft ervaring en nauwkeurigheid nodig onze opgeleide en gespecialiseerde verhuizer zorgen daarvoor. Uiteraard met een lach, want dat is voor ons belangrijk. Als Start verhuizingen staan wij klaar voor elke klant met een individuele aanpak voor elke verhuizing, elke verhuizing is anders, maar geen verhuizing is voor ons te gek. Op het gebied Al onze voertuigen zijn volledig uitgerust en onderhouden volgens een hoge standaard om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service kunnen leveren bij elke verhuizing die wij uitvoeren, middels onze apparatuur dat wij ter beschikking hebben is geen een verhuizing ons te lastig. Onze reputatie is gebaseerd op het aanbieden van hoogwaardige verhuisservices tegen een betaalbare prijs, waarin u als onze klant centraal staat.

  • Volledig verzekerde service, dus wees gerust over uw waardevolle spullen

  • 7 dagen per week inzetbaar

  • Vaste prijs en uurtarief

  • Eén item tot een volledige verhuizing inclusief inpakken en uitpakken

  • Lokaal en landelijk

Wij bellen u terug

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen betreft uw verhuizing of een andere vraag.

Dank u wel! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!
Er is iets mis gegaan met het invoeren van het telefoonnummer. Probeer het nog eens.

Verhuizingen Helmond

Onze Werkwijze

1. Aanvraag

Nadat het ontvangen van de aanvraagformulier of contact middels telefoon/email zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen met een prijsindicatie. Wij zullen met meerdere dingen rekening bijvoorbeeld de inboedel, afstand van de verhuizing en de bereikbaarheid , in de meeste gevallen kunnen wij u voorzien van een exacte prijs waardoor u zeker weet waar u aan toe bent.

2. Voorstel

Na het ontvangen van uw aanvraag zullen wij een voorstel maken, daarna zal er een contact moment volgen waarin u alles zullen uitleggen. Als het om een grote (zakelijke) verhuizing gaat, is het mogelijk dat er iemand van ons team langs komt (of videobellen) om een beter beeld te krijgen van de verhuizing. Dit zodat tijdens de verhuizing soepen zal verlopen. Indien u het voorstel accepteert zullen wij de verhuizing volledig plannen en voorbereiden.

3. Verhuizing

Op uw verhuisdag zullen wij ervoor zorgen de wij op het afgesproken inlaadadres aanwezig zijn met onze team. Een van onze verhuizers zal met u de planning doornemen, zodat u een beeld heeft over hoe de verhuizing er van het begin tot het einde zal uitzien. Tijdens de transport zullen wij uw inboedel veilig en bescherm vervoeren met verhuisdozen, verhuisdekens en hoezen. Aangekomen bij het uitlaadadres zullen we uw spullen in de juiste kamers plaatsen.

vrijblijvende offerte
U ontspant en wij doen de rest

Comfortabel verhuizen

Wij zorgen voor een vakkundige en eenvoudige verhuizing. Van een vrijblijvende offerte tot al uw inboedel veilig in uw nieuwe huis staan. Zoek jij naar een betrouwbare en betaalbare verhuisbedrijf Helmond, van of naar Helmond, dan ben je bij Start verhuizingen op het juiste adres.

Vrijblijvende Offerte

Veelgestelde Vragen | Verhuisbedrijf Helmond

U heeft waarschijnlijk een aantal vragen heeft over de verhuizing, betalingen, inboedel etc. Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Indien u andere vragen heeft of meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Wat is jullie werklocatie?2021-01-20T21:21:00+00:00

Wij werken door heel Nederland, dus u kunt ons voor elke verhuizing contacteren!

Verhuizen jullie ook piano’s?2021-01-20T21:19:23+00:00

Ja, wij verhuizen ook uw piano van A naar B. Uw Piano zal in veilige handen zijn tijdens de verhuizing.

Hoelang van tevoren moet ik reserveren?2021-01-20T21:16:59+00:00

Wij raden uw aan om minstens 3 weken van te voren contact met ons op te nemen middels de vrijblijvende offerte of een telefoongesprek, zodat wij alles juist kunnen inplannen. In het geval van spoed kunt u ons ook contacteren, waarbij wij zullen zoeken naar een geschikte oplossing.

Helpen jullie ook met het inpakken en uitpakken?2021-01-20T21:13:29+00:00

Ja, wij zorgen ervoor dat u alles netjes en veilig bij de bestemming aankomt. Om ervoor te zorgen dat u geen werk hoeft te doen pakken wij alles in en uit.

Hoe kan ik de betaling verrichten?2021-01-20T21:11:18+00:00

U kent middels verschillende manieren betalen: pin, contact of op factuur dat ligt aan uw keuze.

Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens de verhuizing?2021-01-20T21:08:26+00:00

Ja, zowel tijdens het transporten als de rest van de verhuizing zijn al uw spellen verzekerd.

Is het nodig dat er iemand komt kijken voor de verhuizing ?2021-01-20T21:26:44+00:00

In de meeste gevallen kunnen we middels de offerte, mail of een telefoongesprek al een indicatie geven van de kosten. Uiteraard zijn er gevallen waarin zowel wij als u het verstandig vinden als wij even langskomen, in deze gevallen is dat ook zeker mogelijk en zullen wij langskomen bij u om een betere indicatie te krijgen van de verhuizing.

Werken jullie ook in het weekend?2021-01-20T21:04:31+00:00

Ja, veel mensen verhuizen graag in het weekend. Wij als Start Verhuizingen zijn ook in het weekend beschikbaar om jouw verhuizing in goede banen te leiden.

Wij bellen u terug

Wij zullen binnen 24 uur contact met u openen, en u adviseren

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Verhuis

Checklist

Hier een aantal handige verhuistips die jou het verhuizen makkelijker maken.

Download Checklist

Verhuizers Helmond

Tarieven | Verhuisbedrijf Helmond

De kosten van een verhuizing kunnen door redenen sterk verschillen, de kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk aan de plaats waar jij naartoe verhuist, het aantal mensen dat nodig zijn en de benodigdheden (verhuislift). In het onderstaande tabel proberen wij u te voorzien van een lichte prijsindicatie. Wilt u een specifieke prijsindicatie? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarin wij u een beter beeld geven over de kosten. Hieronder zijn de prijzen excl. btw en weekend toeslag van 25% van start verhuizingen (verhuisbedrijf Helmond)

Kleine verhuizingen

1 Mover & 1 Truck

€249

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers

Normale verhuizingen

2 Movers & 1 Truck

€370

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Recommended

Reguliere verhuizingen

3 Movers & 1 Truck

€499

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Grote verhuizingen

4 Movers & 1 Truck

€650

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Vrijblijvende offerte formulier

Wij zullen u middels het onderstaande formulier voorzien van een prijsindicatie. Nadat wij uw het formulier hebben ontvangen zullen wij u een vrijblijvende offerte sturen en voorzien van informatie.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Soort verhuizing
Type woning (indien particuliere verhuizing)

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31611111111

verhuisbedrijf eindhoven
Go to Top