Verhuisbedrijf Nijmegen

Verhuizen van of naar Nijmegen

Verhuisbedrijf Nijmegen2021-04-21T15:16:39+00:00

Verhuizen van of naar Nijmegen

Verhuisdiensten

Particuliere Verhuizingen

Tegen een betaalbare prijs geven wij u een betrouwbare en zorgvuldige verhuisservice. Wij zorgen ervoor dat u een ontspannen verhuizing tegemoet gaat, verhuisbedrijf nijmegen!

Meer informatie

Bedrijfsverhuizingen

Onze bedrijfsverhuizers zijn gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsverhuizingen, van het vervoeren van machines en meubilair tot het verpakken en verhuizen van gevoelige materialen. Veilig en verzekerd!

Meer informatie
start verhuizingen

Interne Verhuizingen

Om uw inventaris correct en onbeschadigd te verhuizen binnen uw bedrijf, kantoor of magazijn, zijn speciale vaardigheden nodig. Wij als Start Verhuizingen (verhuisbedrijf nijmegen) zijn gespecialiseerd op verrichten van vakkundige interne verhuizingen.

Meer informatie

Wij bellen u terug

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen betreft uw verhuizing of een andere vraag.

Dank u wel! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!
Er is iets mis gegaan met het invoeren van het telefoonnummer. Probeer het nog eens.

Verhuizers Nijmegen

Over Ons

Wij als Start Verhuizingen zijn al jaren actief in de verhuisbranche. Wij verhuizen van en naar Nijmegen (verhuisbedrijf Nijmegen), maar zijn ook actief in de rest van Nederland. Ons vakkundig, professioneel en vriendelijk verhuisteam helpt u met alle benodigdheden en aandacht tijdens de verhuizing. Als Start Verhuizingen bieden wij een zeer individuele verhuisservice aan de klant, elke immers verhuizing is anders. Al onze personeel is vakkundig opgeleid, daarnaast zijn onze voertuigen en hulpmiddelen onderhouden volgens een hoge standaard om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service kunnen bieden bij elke verhuizing die we uitvoeren. Geen enkele verhuizing is te moeilijk met het materiaal dat wij tot onze beschikking hebben. Onze visie is gebouwd op het leveren van kwalitatief hoogwaardige verhuisdiensten tegen een betaalbare prijs, waarbij u, onze klant, op de eerste plaats staat.

  • Eén item tot een volledige verhuizing inclusief inpakken en uitpakken

  • 7 dagen per week inzetbaar

  • Volledig verzekerde service, dus wees gerust over uw waardevolle spullen

  • Vaste uurtarief en prijs

  • Lokaal en landelijk

U ontspant en wij doen de rest

Comfortabel verhuizen

Wij maken het u gemakkelijk om te verhuizen. Van een vrijblijvende offerte tot al uw spullen veilig in uw nieuwe woning staan met onze diensten. U bent bij Start Verhuizingen aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf in Nijmegen en omstreken!

Vrijblijvende Offerte

Verhuizingen Nijmegen

Onze Werkwijze

1. Aanvraag

Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld of telefonisch of per e-mail contact met ons heeft opgenomen, zullen wij een vrijblijvende offerte met prijsopgave voor u opstellen. Wij houden rekening met verschillende zaken, zoals uw bezittingen, afstand en bereikbaarheid; in de meeste gevallen kunnen wij u een exacte prijs geven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

2. Voorstel

Nadat we u een plan hebben voorgelegd, volgt er een periode van communicatie waarin we het plan samen doornemen. Bij een grote (bedrijfs)verhuizing zal waarschijnlijk iemand van ons team vooraf bij u langskomen (of een videogesprek voeren) om de situatie te inventariseren en alles voor te bereiden, zodat alles tijdens de verhuizing volgens plan verloopt. Zodra u het voorstel heeft goedgekeurd, gaan wij verder met het inplannen van de verhuizing.

3. Verhuizing

Op de dag van de verhuizing zorgen we ervoor dat we aanwezig zijn op het inlaadadres met onze verhuiswagens en voorraden. Een van onze verhuizers zal u vertellen over de voorbereidingen en het proces, zodat u een duidelijk beeld heeft van hoe uw verhuizing eruit ziet. Wij beveiligen uw inboedel met verhuisdozen, dekens en hoezen tijdens het transport. Wij laden uw inboedel bij uw nieuwe woning/bedrijfspand volgens uw wensen.

vrijblijvende offerte

Veelgestelde Vragen

Wij begrijpen dat u verschillende vragen heeft over verhuizingen, betalingen, inboedel, en meer. Hieronder vindt u een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon.

Wat is jullie werklocatie?2021-01-20T21:21:00+00:00

Wij werken door heel Nederland, dus u kunt ons voor elke verhuizing contacteren!

Verhuizen jullie ook piano’s?2021-01-20T21:19:23+00:00

Ja, wij verhuizen ook uw piano van A naar B. Uw Piano zal in veilige handen zijn tijdens de verhuizing.

Hoelang van tevoren moet ik reserveren?2021-01-20T21:16:59+00:00

Wij raden uw aan om minstens 3 weken van te voren contact met ons op te nemen middels de vrijblijvende offerte of een telefoongesprek, zodat wij alles juist kunnen inplannen. In het geval van spoed kunt u ons ook contacteren, waarbij wij zullen zoeken naar een geschikte oplossing.

Helpen jullie ook met het inpakken en uitpakken?2021-01-20T21:13:29+00:00

Ja, wij zorgen ervoor dat u alles netjes en veilig bij de bestemming aankomt. Om ervoor te zorgen dat u geen werk hoeft te doen pakken wij alles in en uit.

Hoe kan ik de betaling verrichten?2021-01-20T21:11:18+00:00

U kent middels verschillende manieren betalen: pin, contact of op factuur dat ligt aan uw keuze.

Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens de verhuizing?2021-01-20T21:08:26+00:00

Ja, zowel tijdens het transporten als de rest van de verhuizing zijn al uw spellen verzekerd.

Is het nodig dat er iemand komt kijken voor de verhuizing ?2021-01-20T21:26:44+00:00

In de meeste gevallen kunnen we middels de offerte, mail of een telefoongesprek al een indicatie geven van de kosten. Uiteraard zijn er gevallen waarin zowel wij als u het verstandig vinden als wij even langskomen, in deze gevallen is dat ook zeker mogelijk en zullen wij langskomen bij u om een betere indicatie te krijgen van de verhuizing.

Werken jullie ook in het weekend?2021-01-20T21:04:31+00:00

Ja, veel mensen verhuizen graag in het weekend. Wij als Start Verhuizingen zijn ook in het weekend beschikbaar om jouw verhuizing in goede banen te leiden.

Wij bellen u terug

Wij zullen binnen 24 uur contact met u openen, en u adviseren

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Verhuis

Checklist

Hier een aantal handige verhuistips die jou het verhuizen makkelijker maken.

Download Checklist

Verhuizers Nijmegen

Tarieven | Verhuisbedrijf Nijmegen

De kosten van een verhuizing kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals waar u naar toe verhuist en verschillende benodigdheden, zoals een verhuislift of het aantal verhuizers. Middels het onderstaande tabel proberen wij u een prijsindicatie te geven, wilt u een specifieke prijsindicatie? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarbij wij u een beter beeld kunnen geven van de kosten. Onderstaande prijs is exclusief BTW en een weekendtoeslag van 25%(verhuisbedrijf nijmegen).

Kleine verhuizingen

1 Mover & 1 Truck

€249

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers

Normale verhuizingen

2 Movers & 1 Truck

€370

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Recommended

Reguliere verhuizingen

3 Movers & 1 Truck

€499

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Grote verhuizingen

4 Movers & 1 Truck

€650

Minimaal 2.5 Uur

Volledige verhuizing
Volledig verzekerd
Door heel Nederland
Opgeleide verhuizers
Verhuislift (indien nodig)

Vrijblijvende offerte formulier

Met behulp van het onderstaande formulier proberen wij u een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie te geven. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij u een vrijblijvende offerte toesturen en aanvullende informatie verstrekken.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Soort verhuizing
Type woning (indien particuliere verhuizing)

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31611111111

verhuisbedrijf eindhoven
Go to Top